九江社区

=注册

手机动态码快速登录

手机号快速注册登录

楼主: zheyu

找个懂我的女孩

非典型 发表于 2013-2-10 06:05 PM
呢张帖咁火,原来开战了。在某种程度上,我撑LZ。人家好好开个帖,就好好祝福人地啦,都大年初一了,相哎唔 ...

老实讲,遇到凤姐。盲公陈之流的人,真系祝福不了!
我见到标题不对,就防范于没燃嗟!

年初一,下下恭喜发财,真系几个发左?
多D靠自己实力最实际!
讲句老实D的话,对楼主其实无乜损失,楼主的勇气几值得赞扬,吾好讲到开战甘衰!
不过距过吾到自己啊关就无办法啦。

DANGER 发表于 2013-2-10 09:16 PM

难道这位仁兄你认识LZ???????

燊机钢贸
这个SB 发表于 2013-2-10 09:25 PM
难道这位仁兄你认识LZ???????

吾认识!我只系对该征友的标题有D反感嗟!
没懂别人先要别人懂自己。。这种人你懂吗?
我提醒下楼主,希望距改改。。希望系误会。
等楼主讲多野解析下,等大家都懂楼主,而吾系等楼主开骂!

睇左甘多,唔知想表达咩

DANGER 发表于 2013-2-10 09:16 PM

佢唔顺你一开口就叫佢变性哇 过火咗D咯

zheyu 发表于 2013-2-10 07:36 PM
如果换着话你,睇你仲有冇咁淡定,将心俾心谂下啦

咁你太睇小我了 我应该会好淡定 但淡定得黎连我自己都惊个只
仲有,我有无将心比心就好难讲,但我都叫撑咗下你,定系话撑你嘅话就要帮你屌两句?你觉得我系要煽风点火,定系劝大家hold住?不如你又将个心俾......都系唔好俾我了,要不起!

非典型 发表于 2013-2-11 12:29 AM
咁你太睇小我了 我应该会好淡定 但淡定得黎连我自己都惊个只
仲有,我有无将心比心就好难讲,但我都叫撑 ...

唔好误会,我冇怪你嘅意思,你误会了,因为点都好,我都好多谢你撑过我,不过我真系好顶唔顺啲人,一啲素质都冇,就系识话人,唔识话自己,乱咁喷,有本事叫佢自己发帖上嚟呀笨,真心觉得佢哋好过态咯

快去报名啊  

发型太潮咯

咁Q“Yase”,
可能自己真係老了。